Close

Direktor Regionalnog ureda Lige muslimanskog svijeta primio uvaženog ministra Unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine gospodina Aljošu Čamparu

Dana 12.12.2019. g. uvaženi direktor Regionalnog ureda Lige muslimanskog svijeta, Svjetske organizacije za pomoć, podršku i razvoj zemalja Balkana i Istočne Evrope i upravnik Kulturnog centra princeze Dževhere u BiH dipl. inž. Abdullah bin Rahmatullah Qari je u sjedištu Regionalnog ureda Lige i Organizacije u Sarajevu primio uvaženog ministra Unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine gospodina Aljošu Čamparu.

Posjeta je protekla u duhu jačanja bilateralnih odnosa Ureda i Organizacije sa Ministarstvom na polju širenja aktivnosti Ureda i Organizacije na vladine institucije srodne Ministarstvu poput općina u FBiH. Također, iznesene su i ideje o saradnji koje će biti razmatrane, kao i načini njihove realizacije, a kojima će biti obuhvaćene sve kategorije bh. društva.
Na koncu posjete direktor je uvaženom ministru uručio Izvještaj aktivnosti Ureda i Organizacije i poklonio mu miris proizveden na području Časne Meke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a comment
scroll to top