Close

U prisustvu islamskih, međunarodnih i religijskih intelektualaca te brojnih uglednih ličnosti, NJ.E. je govorio o Povelji Časne Meke.

NJ.E. prof.dr. Muhamed Al-Isa drži uvodno predavanje na znanstvenom kongresu u organizaciji ISESCO-a, (Islamic Educational, Scientific and Cultural Organization) Islamske organizacije za odgoj, znanost i kulturu. U prisustvu islamskih, međunarodnih i religijskih intelektualaca te brojnih uglednih ličnosti, NJ.E. govori o Povelji Časne Meke.


Uz učešće NJ.E. uvaženog Imrana Khana i princa Charlesa na Konferenciji o kulturnim vrijednostima u Poslanikovoj a.s. biografiji: ISESCO odaje počast NJ.E. prof.dr. Muhamedu Al-Isau za njegove napore u promicanju mira i sklada između naroda kao i za njegov angažman na polju biografije Poslanika a.s.


NJ.E. uvaženi dr. Muhamed Al-Isa je glavni govornik na otvorenju Međunarodne konferencije u organizaciji ISESCO-a na temu “Biografija Poslanika a.s.” uz učešće uglednih državnika i lidera međunarodnih institucija i organizacija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a comment
scroll to top