Close

BESPLATNA EDUKACIJA

Kursevi iz arapskog, engleskog, njemačkog i turskog jezika,
informatike, krojenja i šivenja.

NAŠI KURSEVI

Strani jezici

Učenje stranih jezika nije nimalo lak zadatak, ali uz naše odlične učitelje brzo će te savladati osnove engleskog, turskog i arapskog jezika.

Informatika

Programiranje je jedna od najtraženijih vještina danas. Savladajte programski jezik C++ u našem Centru i postanite ekspert.

Krojenje i šivenje

Naučite osnove dizajna šivanja i krojenja za sebe, te uživajte u ovoj odličnoj vještini i nosite vlastite kreacije.

Strani jezici

Želite naučiti nove jezike ili unaprijediti znanje postojećih jezika? U Centru Princeze Dževhere nudimo kurseve engleskog, turskog i arapskog jezika. 

Znanje drugih jezika otvara svijet mogućnosti za putovanja, učenje i posao, te uz znanje svakog dodatnog jezika postajemo bogatiji za cijeli život. 

Programiranje

C++ je objektno orjentirani programski jezik kojim su pisani mnogi današnji programi koje srećete u svakodnevnom radu na kompjuteru. 

Programiranje nije teško naučiti. Slično je kao i učenje drugih vještina, zahtjeva vrijeme i strpljenje.

Šivenje i krojenje

Šivanje je jedno od najstarijih teksilnih umjeća. Kurs krojenja i šivanja je namjenjen početnicima, kao i onima koji žele da vladaju elementarnim znanjem i žele da ga osvježe. 

Savladaćete pravilan rad na mašini za šivenje, upotrebu raznih mašinskih i ručnih bodova, prišivanje rajsferšlusa, rad sa krojevima i slično. 

SVRŠENICI KURSEVA

Ovom prilikom bih da se zahvalim centru princeze Dževhere jer je omogućio da se upišem na kurs turskog jezika. Nadam se da ćemo se moći upisati i narednih godina na neke druge kurseve, jer su dobri, kvalitetni i korisni.
Muslim World League Rabita turski edukacija
Amna Rahmanović
Turski jezik
Upisao sam kurs njemačkog jezika ovdje u Kulturnom centru princeze Dževhere radi sticanja osnovnog znanja iz njemačkog jezika i ovim putem želim da se zahvalim svima koji su omogućili ovaj kurs.
Muslim World League Rabita Njemački edukacija
Belmin Dautbegović
Njemački jezik
Upisala sam kurs krojenja i šivenja u Kulturnom centru princeze Dževhere. Ovaj kurs mi je potreban zbog posla. Ovim putem bih se htjela zahvaliti Ligi muslimanskog svijeta u BiH i KCPDŽ što ste nam omogućili ove besplatne kurseve.
Muslim World League Rabita krojenje edukacija
Nermina Hopić
Krojenje i šivenje

Muslim World League - Regionalni ured u BiH

scroll to top